Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek değerlidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik sinein yeğleme edilir.

Her devir boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble veya değişik bir duvar bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya sahih ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangına karşı güvende konaklamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın dirilik güvenliğini bulmak için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim katkısızlanabilir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, çabucak lüks insanın aculca çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması mazmunına hasılat.

Dizayn olarak farklılık göstermekle omuz omuza kuma özellikleri, dayanıklı ve muhakkak strüktürda olmalarıdır. Standart iç kapılara yangın kapısı nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan müstacel vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun tütünın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz zarif malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page